събота, 6 октомври 2012 г.

Гранитогресните плочки на Alcalagres – експерт в качеството


Испанската фирма Alcalagres е основен производител на гранитогресни продукти. През 20 годишната си история тя е доказала високото качество на произвежданите продукти, чрез  строг контрол и високи нормативи. Целият производствен процес - от качествения подбор на суровините в началния етап, до получаване на крайния продукт е съпроводен с научни изследвания, контрол на качеството, развитие и прилагане на модерен дизайн. 

Когато професионалните строители се заемат с нов проект, за който ще са необходими устойчиви, дългосрочни и декоративни решения при полагане на подовата настилка или изграждане на фасадата, то най-добрият вариант е използването на гранитогресни плочки. Техническите характеристики на гранитогреса отговарят на всички норми и изисквания – висока устойчивост и гъвкавост при интензивно движение на хората, ниско ниво на абсорбация на вода (под 0.1%), не задържа химични препарати и е лесен за поддръжка.

гранитогрес - производство
С цел да задоволи всички свои клиенти, като им предложи максимално голямо разнообразие от продукти, фирмата разработва различни видове гранитогрес – матиран, гланциран, с различен цветови и структурен състав.

Alcalagres е фирма, поела постоянен ангажимент в защитата и опазването на околната среда. Тя използва естествени суровини и ги преработва с високотехнологично оборудване, което гарантира, че производството се извършва без замърсяване на природата и в съответствие с всички международни разпоредби.

1 коментар: