четвъртък, 8 ноември 2012 г.

Нови гранитогресни продукти


гранитогресен под

Италианската компания Ceramiche Supergres предлага линия гранитогресни продукти Stonetrack. Гранитогресните плочки са неабсорбиращи, имат противохлъзгащи свойства, устойчиви са на температурни промени и корозия.
Покритието на гранитогресните плочки е с изобразени елегантни линии и графики, наподобяващи извивките на естествения камък. Плочките се предлагат в най-разнообразни размери и изрязвания, и са подходящи за всякакви стилове.
Предлагат се също и гранитогресни плочки с по-меко излъчване, подходящи за преходни помещения, запазващи мекото си излъчване както вътре, така и на външни повърхности.

гранитогрес
Напълно сигурен под. Гранитогресните плочки са покрити с материал, който гарантира отлично противохлъзгащо свойство дори за повърхности на открито.












гранитогресни плочки
Съвременни размери на гранитогресните плочки. Широко разнообразие от размери, позволящи всеки да прояви лично творчество и да създаде неповторими повърхности.










гранитогрес - тераса
Поставени вътре или вън – гранитогресните плочи придават уютно усещане и съвременен стил на естествения камък. Лесни за почистване повърхности, вдъхващи наслада.








гранитогрес - вън и вътре
Едно решение, много приложения. Перфектен продължаващ ефект между вътрешната част на помещението и външната, преминаваща в тераса, благодарение на завършващия елемент, цветове и всякакви размери.








гранитогрес L-форми
Преплитане на функционалност и стил. L-оформените гранитогресни елементи са предназначени да облекат остри ръбове при външни повърхности. Графичните елементи продължават и върху отделните елементи, така че да се получи идеален визуалният ефект.







гранитогресни плочки
Трезва елегантност. Нова атмосфера и постигане на търсен ефект за уникално усещане в публични сгради, само с новата колекция гранитогресни плочки на Ceramiche Supergres. Красиви сега и завинаги, и устойчиви на резки температурни промени, гранитогресните продукти запазват външният си вид непокътнат много дълго време.


2 коментара: