петък, 16 ноември 2012 г.

Гранитогрес у дома

гранитогрес у дома

Ceramishe Supergres е италианска фирма специализирала се при производството на продукти от гранитогрес.
Красота, топло излъчване и функционалност – колекция La Premiere е перфектното решение при избора на гранитогресна настилка за всяка стая на вашия дом. 



гранитогрес
В колекцията са включени два големи размера на гранитогресните плочки с 120 см дължина и две различни ширини, които могат да бъдат поставяни индивидуално или заедно, за да възпроизведат типичните черти на дървения под. Цветовете на гранитогреса са  шест нюанса, които перфектно подхождат на съвременните текстилни и дизайнерски елементи.






гранитогресен под
Топла поглъщаща атмосфера, възможно най-голямата устойчивост и издръжливост. Колекция гранитогрес La Premiere комбинира красота и функционалност и може да се използва и за публични настилки.
Топлата сензационна гранитогресна настилка, която ви посреща гостоприемно , когато се прибирате у дома. Гранитогресният под се превръща в елемент на дизайна. Всеки отделен нюанс се адаптира  идеално на всеки стил.



гранитогрес в банята

Функционалност и приветствие, правилният микс между гранитогрес и плочки във вашата баня, за а създадете помещението, в което можете да се възстановявате и релаксирате. Очакващи и приветстващи – гранитогрес с безкрайно излъчване и класика.




гранитогресна настилка
Класика и съвременност, гранитогресните плочки са двойна сензация – създават гъвкава и динамична атмосфера. Завладяващи и топли цветове на гранитогреса, за пространства, които ви прегръщат гостоприемно.







гранитогрес в дневната
Мекотата на белия нюанс на гранитогресните плочки създава ежедневната чистота и нежност, обгръщаща вашите всекидневни стаи и помещения. 

Деликатни повърхности, естествени и елегантни нюанси на гранитогресните плочки обличат всяко помещение с уникално и авангардно докосване, и лесно се адаптират към всеки стил.  

2 коментара: